четвер, 3 жовтня 2019 р.

"Літа на зиму повернули".

   1 жовтня у святковий, щедро напоєний теплом осінній день, люди поважного віку зібралися у бібліотеці с. Видраниця на вогник "Літа на зиму повернули" з нагоди Міжнародного дня ветерана та людей похилого віку.
   Перед початком свята провели звітно-виборні збори, де обрали головою первинної ветеранської організації села - Янцевича Павла Григоровича та раду ветеранів.
   Зібравшись в чудовому товаристві на свято праці, свято долі, свято життя, щоб віддати свою шану і повагу людям, за спиною у яких великий віковий і життєвий шлях. Про кожного можна писати романи і повісті . І буде то бентежна розповідь про стійкість, мужність, працелюбність, відданість громадському обов'язку.
   Такими словами розпочали святкову програму ведучі свята завідуюча клубом Галина Аврамук та директор Забродівської публічної бібліотеки Валентина Полінчук. На вогник були запрошені ювіляри, яким в цьому році виповнилось 70 років. Це - Кобець Василь Федорович, Ганіч Галина Миронівна, Оксенчук Костянтин Сидорович, Назарук Віра Іванівна, Давидюк Галина Іванівна, Лукашук Юрій Юхимович, Кандаурова Марія Олександрівна і Дейнека Ольга Адамівна. Для інших ювілярів - 90 літніх Томашук Євдокії Данилівні, Лукашуку Остапу Григоровичу та Лахтюк Рипсинії Максимівні Забродівська сільська рада виділила кошти для продуктових наборів, які були придбані та вручені на дому .
   Музичні вітання для присутніх линули від Галини Аврамук , дуету Маргарити та Михайла Токарських. Свято пройшло в невимушеній теплій атмосфері, з чашкою запашного чаю і сльозами на очах. Запрошені гості щиро дякували владі, працівникам культури за гарне свято, за увагу до них, за добрі і теплі сказані слова. В кінці свята виконуючий обов'язки старости Василь Адамович Лахтюк вручив ювілярам на згадку невеличкі подарунки.







Завідуюча клубом с.Видраниця                                                       
Галина Аврамук.
   

Немає коментарів:

Дописати коментар

Онлайн-семінар «Нові форми державної статистичної звітності. Бібліотеки Волині в ЕСМаР»

19 грудня 2023 року відбувся обласний онлайн-семінарі на тему: «Нові форми державної статистичної звітності. Бібліотеки Волині в ЕСМаР» який...