вівторок, 1 жовтня 2019 р.

Неопалима Купино! Моя бібліотеко! Ти мудрість всіх віків, хранителька добра!

  У Забродівській публічній бібліотеці села Видраниця відсвяткували свято бібліотек - храму душі й науки. Всеукраїнський день бібліотек встановлено у зв'язку з великим внеском бібліотечних працівників України у розвиток освіти, науки і культури нашої держави та необхідністю подальшого підвищення їхньої ролі у житті суспільства.
   Для того, щоб виразити людську подяку, вшанувати провідників науки і культури , вдячні читачі сільської бібліотеки подарували масу позитивного настрою. З вітальним словом та подальшими планами щодо перспектив розвитку бібліотечної галузі Забродівської ОТГ звернувся  сільський голова - Микола Михайлович Калачук та нагородив кращих працівників. Музичні привітання : від сім'ї Токарських, Віктора Гресика, завідуючої клубом - Галини Аврамук. Завітали на наше свято одвічно сварливі баби Параска і Палажка у виконанні учнів 11-го класу : Олександра Лукашука й Назара Михальчука. Привітав з професійним святом усіх присутніх активний читач з  досвідом - Янцевич Павло Григорович. Презентувала свою казку-мрію  "Бібліотека жирафочки Алі" учениця 7 класу НВК села Замшани - Дудка Ольга. 
  Наше спільне свято дає можливість зрозуміти, що "... і в час лихий, вік меркантильний ми, щоб свічадо думки не згасить , тепло і щедрість подаруєм Україні, не пожалкуємо своїх зусиль". Бібліотекарі своїм ентузіазмом, любов'ю до друкованого слова виховали не одне покоління освічених людей, а читач для бібліотеки завжди дорогий і шанований гість.











Немає коментарів:

Дописати коментар

Онлайн-семінар «Нові форми державної статистичної звітності. Бібліотеки Волині в ЕСМаР»

19 грудня 2023 року відбувся обласний онлайн-семінарі на тему: «Нові форми державної статистичної звітності. Бібліотеки Волині в ЕСМаР» який...