середу, 27 листопада 2019 р.

Бібліотечно-бібліографічний урок.

 27 листопада у публічній бібліотеці села Видраниця для підвищення інтелектуальної культури 3-го класу відбувся урок читання в бібліотеці "Мандрівка  по сторінках літератури". Директор закладу ознайомила маленьких читачів із правилами користування бібліотекою та поводження з книгою, тематичними поличками. Пріоритетним завданням бібліотечного навчання є виховання в учнів уміння самостійно працювати з книгою, самостійно набувати знань.
  У сучасному суспільстві надзвичайно важко відволікти дітей від всепоглинаючих інноваційних технологій і залучити в сховище книг. Бібліотекарі, вчителі розуміють труднощі залучення сучасних дітей до читання й опікуються цією проблемою. В роботі бібліотекаря важливо пов'язати бібліотечну діяльність з педагогічною, проявити майстерність педагога, щоб відкрити дитині прекрасний світ книги, постаратися бути не просто людиною, що видає книги, а радником і наставником. Адже лише від нас залежить, яким буде наше майбутнє покоління.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Онлайн-семінар «Нові форми державної статистичної звітності. Бібліотеки Волині в ЕСМаР»

19 грудня 2023 року відбувся обласний онлайн-семінарі на тему: «Нові форми державної статистичної звітності. Бібліотеки Волині в ЕСМаР» який...