середу, 11 квітня 2018 р.

"З Великоднем у серці , без тривог, весну стрічаєм в запашнім цвітінні"

Під таким гаслом 9 квітня у Видраниці пройшов концерт у виконанні працівників культури та аматорів сцени Забродівської отг. Також була організована виставка-конкурс "Великодній кошик", в якому взяли участь усі бажаючі. За зайняті призові місця учасники  отримали призи: Валентина Авдіюк, Світлана Сергійчук та дитячий садок "Дзвіночок".
З привітальним словом до жителів села звернувся сільський голова Забродівської отг Микола Михайлович Калачук. Лунали вітання від виконуючого обов'язків старости с. Видраниця - Василя Адамовича Лахтюка та начальника гуманітарного відділу - Олександра Федоровича Денисюка.
Бажаємо вам, щоб переможний дух надії, радості, всепрощення супроводжував вас і вашу родину, давав сили та наснагу для справ на добробут і процвітання нашої рідної України.
 Нехай ваші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл, чисті як Великодній рушник і веселі, як українські писанки. Хай малинові дзвони Великодня принесуть у вашу оселю радість, віру, надію і любов.
  Христос Воскрес!
  Воістину Воскрес!












Немає коментарів:

Дописати коментар

Онлайн-семінар «Нові форми державної статистичної звітності. Бібліотеки Волині в ЕСМаР»

19 грудня 2023 року відбувся обласний онлайн-семінарі на тему: «Нові форми державної статистичної звітності. Бібліотеки Волині в ЕСМаР» який...