вівторок, 30 серпня 2016 р.

" УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!"

28 серпня 2016 року в будинку культури с.Видраниця відбувся творчий звіт художньої самодіяльності присвячений 25 річниці незалежності України під гаслом"Україна понад усе"

Творчий звіт аматорів сцени Видраницького сільського клубу  розпочато піснею «Україно моя» у виконанні вокальної жіночої групи.

Активними учасниками концерту були:Галина Аврамук ,  Наталія Ганіч ,Вікторія Авдіюк,Катерина Лахтюк,              Наталія Токарська, Федір Назарук,Олександр Лахтюк , Маргарита Токарська, Михайло Юзепчук.














Дебют дитячого вокально-інструментального ансамблю розпочався піснею С. Вакарчука « На небі» . Учасники ансамблю: солістка Катерина Лахтюк, Анна Дейнека та Ольга Кос на клавішах, Назар Михальчук та  Ілля Ганіч на бас гітарах під керівництвом Валелерія Юзепчука.





  Творцям концерту вдалося створити на сцені і в залі дивовижну атмосферу єднання, доброти і взаєморозуміння. Глядачі  встали, щоб висловити подяку артистам.
 


Також проходила виставка майстрів народної творчості "Мій любий край - це серця рідна пристань" , та книжкова виставка "Незалежна і єдина будь навіки Україно".











Ми хочемо, щоб наш концерт дав кожному українцю можливість відчути, що разом ми можемо зберегти створене попередніми поколіннями і втілити в майбутнє мрії кожного. Створити країну, про яку мріємо.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Онлайн-семінар «Нові форми державної статистичної звітності. Бібліотеки Волині в ЕСМаР»

19 грудня 2023 року відбувся обласний онлайн-семінарі на тему: «Нові форми державної статистичної звітності. Бібліотеки Волині в ЕСМаР» який...